En uit de bergen kwam de echo

Paperback:
16,99
E-book:
9,99
En uit de bergen kwam de echo
En uit de bergen kwam de echo

Synopsis

Samenvatting

Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang die een ontroerend en onthutsend beeld geven van de problemen waarmee mensen geconfronteerd worden. Khaled Hosseini volgt zijn personages van Kabul naar Parijs, van San Francisco naar het Griekse eiland Tinos, en weer terug naar Kabul. Hij onderzoekt de vele manieren waarop mensen elkaar liefhebben, elkaar pijn doen en verraden – én hoe ze zich voor elkaar opofferen.

Gedreven door zijn inlevingsvermogen en psychologische inzicht, waardoor De vliegeraar en Duizend schitterende zonnen wereldwijde bestsellers werden, toont Khaled Hosseini zich in En uit de bergen kwam de echo eens te meer een geboren verhalenverteller.

Vooruit dan maar. Als jullie een verhaal willen horen, zal ik er een vertellen. Maar daar blijft het bij. Geen van jullie moet me om meer verhalen vragen. In de eerste plaats is het al laat, en morgen, Pari, hebben we een lange tocht voor de boeg, jij en ik. Je hebt je slaap vannacht hard nodig. Jij ook, Abdullah. Ik reken op je, jongen, als jouw zusje en ik weg zijn. En je moeder ook. Goed dan. Eén verhaal dan. Luister, jullie beiden, luister goed en onderbreek me niet.

Specificaties

ISBN: 9789023489900
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Khaled Hosseini
Vertaler: Wil Hansen
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 26-08-2014

Specificaties

ISBN: 9789023477006
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Khaled Hosseini
Vertaler: Wil Hansen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 20-05-2013

Gerelateerde artikelen