Sprekersbureau

Bee Speakers is een commercieel sprekersbureau, en net zo veelzijdig als de sprekers zelf; van filosoof tot innovator, van klimaatdeskundige tot cabaretier, en van historicus tot sportfanaat. Wij kennen onze sprekers en hun werk persoonlijk en kunnen daardoor de perfecte spreker voor uw on- of offline evenement vinden – of dat nou een dagvoorzitter, presentator, interviewer, keynote speaker of panellid is. Daarnaast hebben wij sprekers die masterclasses geven, speciaal voor uw evenement iets nieuws creëren, of die samenwerken met musici om een optreden op maat te verzorgen waar inhoud en muziek elkaar aanvullen. Voor andere speciale samenwerkingen of wensen denken wij graag met u mee.

Onze sprekers zijn van vele markten thuis en brengen elk hun persoonlijke stijl mee. Dit geldt voor zowel onze jongere sprekers – die onderwerpen in een nieuw licht plaatsen – maar ook voor onze gevestigde namen die bekend zijn aan elke keukentafel en die hun kennis en diepgang vakkundig en met passie aan uw publiek weten over te dragen. Een ander ding hebben ze daarnaast ook gemeen: ze weten waar ze het over hebben. Al onze sprekers hebben boek(en) gepubliceerd over de onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Ze zijn welbespraakt en tot in detail bekend op hun eigen terrein. Uniek aan Bee Speakers is dat u, indien gewenst, meteen boek(en) van uw spreker kunt bestellen bij uw boeking. Dit vormt het perfecte geschenk voor de bezoekers van uw evenement, en levert u daarnaast een korting op uw boeking op.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een spreker kunnen vinden die bij u wensen past en zoeken graag samen met u naar de juiste invulling van uw evenement.

Bee Speakers is onderdeel van Bee Rights, het internationale agentschap van Uitgeverij De Bezige Bij, dat zich ook bezighoudt met vertaal-, film- en theaterrechten. Voor meer informatie over de sprekers en boekingsmogelijkheden: www.beespeakers.com.