De Bezige Bij podcast met Michiel Couzy en Maarten van Dun

In onze podcast praat één van onze redacteuren met een schrijver over zijn of haar nieuwe boek. Daarbij komt van alles aan bod: hoe kwam het boek tot stand, wat kwam je in het schrijfproces tegen, wie of wat zijn jouw inspiratiebronnen.

Voor deze aflevering sprak onze collega Haye Koningsveld (hoofdredacteur non-fictie) met niet één, maar twee schrijvers: Michiel Couzy en Maarten van Dun. De twee journalisten schreven het onthullende boek Zakenprins, dat sinds eind maart in de boekhandel ligt. In dit boek vertellen ze het intrigerende verhaal van Bernhard jr. en zijn jacht naar succes.

Prins Bernhard jr. is hét symbool geworden voor de overspannen vastgoedmarkt. Door zijn roemruchte ondernemingen is hij bekend komen te staan als de zakenprins. Hij bezit talloze panden in Amsterdam, doet zaken over de hele wereld en zorgde ervoor dat de formule 1 zal terugkeren naar Zandvoort. Wie is deze beruchte oranjetelg en wat is zijn verhouding tot het Koninklijk Huis?

Benieuwd naar meer afleveringen van onze podcast? Kijk op debezigebij.nl/podcast of abonneer je op onze podcast bij jouw favoriete podcastapp.

Gerelateerde artikelen