Welzijn

Paperback:
29,99
E-book:
14,99
Welzijn
Welzijn

Synopsis

Samenvatting

De auteur van De nix is terug met een warme en wervelende roman over het huwelijk, over ouder worden en dat wat ons verbindt

Jack en Elizabeth ontmoeten elkaar tijdens hun studie in de jaren negentig. Door een gedeelde liefde voor de kunstwereld van Chicago ontstaat er al snel een band tussen de twee en ze krijgen een relatie. Twintig jaar later zijn ze alweer even getrouwd en naast alle problemen die het ouderschap opwerpt, moeten ze om zien te gaan met sekteachtige mindfulness-groepjes, ruzies op Facebook, en overspelige avances. Inmiddels herkennen Jack en Elizabeth zichzelf niet meer. Beiden hebben last van onvervulde ambities en pijnlijke jeugdherinneringen aan hun eigen disfunctionele families en ze moeten ieder een eigen zoektocht starten naar wie ze echt zijn om het belangrijkste van alles niet te verliezen: elkaar.
Terwijl het verhaal zich beweegt van het groezelige Chicago van de jaren negentig naar een hedendaags burgerbestaan met diëten, luxekeukens en de alomtegenwoordige social media, zijn de absurditeiten en uitdagingen van het moderne leven het eigenlijke thema van deze roman. Welzijn is een diepzinnige, soms schokkende roman over verbinding en intimiteit, een liefdesverhaal voor de eenentwintigste eeuw.

Specificaties

ISBN: 9789403114927
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Nathan Hill
Vertaler: Dennis Keesmaat, Joris Vermeulen
Prijs: 29,99
Aantal pagina's: 608
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 21-09-2023

Specificaties

ISBN: 9789403129853
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Nathan Hill
Vertaler: Dennis Keesmaat, Joris Vermeulen
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 608
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 21-09-2023

Gerelateerde artikelen