Onschuld

Paperback:
20,99
E-book:
9,99
Onschuld
Onschuld

Synopsis

Samenvatting

Onschuld is een onvergetelijke roman over liefde, verraad en ons verlangen naar de waarheid

Terwijl Manuel Horst, een jonge oorlogsfotograaf, in Syrië door jihadisten wordt ontvoerd, sterft zijn aan kanker lijdende vader, een bekende gerechtspsychiater, tijdens een bergwandeling in de Pyreneeën. Manuel komt vrij, ontmoet in Beiroet de Syrische vluchtelinge Nada, en neemt haar mee naar België. In het van zijn vader geërfde huis voeden ze hun kind op, en proberen ze een nieuw leven op te bouwen. Maar niet alle trauma’s zijn verwerkt. Is Nada’s verhaal wel volledig? En wat deed zijn vader, met wie Manuel jaren geleden het contact verbrak, in de laatste week voor zijn dood in de Pyreneeën? En waarom reisde zijn vader vlak ervoor zelf naar het Midden-Oosten af, in een surreële queeste naar Manuel? Heeft Manuels kidnapping zo weinig wonden geslagen als hij zichzelf voorhoudt? Wanneer de catastrofe dreigt, begint Manuel te graven in het verleden van zijn vader, op zoek naar die door hem jarenlang gehate man. Of misschien op zoek naar zichzelf?

Onschuld is een bloedstollende roman, dicht op de actualiteit, maar opgebouwd rond oeroude vragen over schuld, onschuld, waarheid en beschaving.
‘Dat ik een gebroken man ben, maar dat het goed is een gebroken man te zijn, dat ik klaar ben om helemaal opnieuw te beginnen.’

Specificaties

ISBN: 9789085425847
NUR: 301
Type: Paperback
Auteur(s): Jeroen Theunissen
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: De Bezige Bij Antwerpen
Verschijningsdatum: 23-08-2014

Specificaties

ISBN: 9789460423734
NUR: 301
Type: E-book
Auteur(s): Jeroen Theunissen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 158
Uitgever: De Bezige Bij Antwerpen
Verschijningsdatum: 02-09-2014

Gerelateerde artikelen