Dit boek redt je leven

Paperback:
15,00
E-book:
7,99
Dit boek redt je leven
Dit boek redt je leven

Synopsis

Samenvatting

Richard leidt een comfortabel maar leeg bestaan. Op een dag raakt hij na een heftige pijnaanval doordrongen van een diep besef: hij wil iets betekenen voor de mensen om hem heen. Het enige wat vanaf nu voor hem telt is de liefde voor zijn dierbaren, die hij lange tijd heeft verwaarloosd: zijn ouders, zijn briljante broer, zijn geliefde ex-vrouw en bovenal zijn van hem vervreemde zoon. Zal hij het ooit nog goed kunnen maken? Zal hij er eindelijk in slagen zinvolle relaties aan te knopen met de mensen om hem heen?

Dit boek redt je leven is een even geestig als ontroerend portret van een man die besluit zichzelf te veranderen. Met precisie en compassie en met een bijzonder gevoel voor humor schrijft A.M. Homes over wat er in het leven het meest toe doet: onze dromen en verlangens, en onze diepdoorvoelde, maar altijd tot mislukken gedoemde behoefte aan oprecht contact met anderen.

'Hij staat achter het glas en kijkt naar buiten. De stad ligt voor hem uitgespreid, gehuld in mistige sluimer. Lage druk. Wolken komen over de heuvels aanrollen en sijpelen uit barsten en kloven alsof de aarde zelf rooksignalen uitzendt. Beneden, helemaal onder aan de helling, zwemt een vrouw; haar lange bruine haar sliert achter haar door het water.'

Specificaties

ISBN: 9789403109923
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): A.M. Homes
Vertaler: Gerda Baardman, Wim Scherpenisse
Prijs: 15,00
Aantal pagina's: 352
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 06-10-2022

Specificaties

ISBN: 9789023467977
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): A.M. Homes
Vertaler: Gerda Baardman, Wim Scherpenisse
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 1444022
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 08-11-2011

Gerelateerde artikelen