Alles wat is

Een meeslepend, poëtisch en verleidelijk liefdesverhaal

Paperback:
22,99
E-book:
7,99

Synopsis

Samenvatting

Na de Tweede Wereldoorlog keert marinier Philip Bowman terug naar Amerika, waar hij al snel als redacteur aan de slag gaat. In die periode was de uitgeverswereld nog kleinschalig – een tijd van bijeenkomsten in chique appartementen en feestjes die steevast uit de hand liepen. Bowman dompelt zich onder in deze wereld van vluchtige intimiteiten en onverwachte veroveringen. Maar er is één verovering die hij vergeefs najaagt: die van de liefde. Eén huwelijk mislukt, een ander vindt nooit plaats en hij raakt in de ban van een vrouw die hem verraadt. Plotseling bevindt Bowman zich op een pad dat hij nooit verwacht had in te slaan.

Alles wat is is geschreven in Salters kenmerkende poëtische stijl. Het is een meeslepend en verleidelijk liefdesverhaal over de passies en teleurstellingen die een man in zijn leven meemaakt.

'Op St. Patrick’s Day was het zonnig en ongebruikelijk zacht weer, mannen liepen in hun hemdsmouwen. De cafés puilden uit. Toen Bowman vanuit het zonlicht een café binnenliep, raakte hij verblind en zag nauwelijks de gezichten aan de bar. Maar hij vond een staanplaats achterin, waar iedereen naar elkaar stond te schreeuwen. De barkeeper bracht zijn drankje, hij pakte het op en keek om zich heen.'

Specificaties

ISBN: 9789403161419
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): James Salter
Vertaler: Ton Heuvelmans
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 21-10-2021

Specificaties

ISBN: 9789023477525
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): James Salter
Vertaler: Ton Heuvelmans
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 17-06-2013

Gerelateerde artikelen