Winactie ‘Milde klachten’ van Sanneke van Hassel

In april verscheen Milde klachten van Sanneke van Hassel, met tien verhalen over de coronatijd. Het boek – een van de eerste Nederlandstalige fictiewerken over die tijd – werd door pers en lezers zeer goed ontvangen. ‘Bijzonder trefzeker.’ schreef de VPRO Gids, ‘Een van de beste verhalenschrijvers die ons land rijk is. Een beklijvende bundel over een tijd die verwaaid lijkt: de coronajaren, en hoe we daarin verdwaalden en elkaar verder uit het oog verloren,’ reageerde Manon Uphoff. Ook Van Hassels compacte stijl werd geprezen: ‘Roept de diepte van een romanwereld op, met de beknoptheid van een poëtische schets.’  De Groene Amsterdammer.

Dit boek kan je nu winnen! Lees hieronder een van de verhalen uit Milde klachten, geef via het formulier antwoord op de vraag en maak kans op een van de drie exemplaren van het boek!

Meedoen kan t/m 28 juli 2024. De winnaar wordt in de dagen erna persoonlijk benaderd via de mail. De winactie is open voor inwoners van Nederland en België. Meedoen kan door het onderstaande formulier in te vullen:

Winactie ‘Milde klachten’

Naam
Akkoord voor verwerking gegevens(Vereist)