Nieuws / Tonnus Oosterhoff treedt op in De Nieuwe Liefde

24.01.2017

Tonnus Oosterhoff treedt op in De Nieuwe Liefde

Op zondag 12 februari in De Nieuwe Liefde treedt De Bezige Bij dichter en schrijver Tonnus Oosterhoff op samen met Theo Nijland en Bart Rijnink. Tonnus Oosterhoff is een volstrekt unieke dichter, iemand die ook tekent, ook films maakt, ook proza schrijft – alles met dezelfde soepelheid, grilligheid en humor.

Bovendien is hij een betoverend lezer van zijn eigen werk en ook dat is deze middag te horen want hij is ook zelf te gast, en leest afwisselend met Theo Nijland zijn gedichten. Bart Rijnink verzorgt de muziek. U kunt hier meer informatie vinden en eventueel kaarten bestellen.

Locatie: De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102
Inloop: 16:00 uur

 

Meer over de auteur

Tonnus Oosterhoff

Tonnus Oosterhoff debuteerde in 1990 met de gedichtenbundel Boerentijger, waarvoor hij de C. Buddingh’-prijs kreeg. In 1991 volgde zijn prozadebuut met de verhalenbundel Vogelzaken en in 1993 zijn tweede dichtbundel De ingeland. In 1994 verscheen de roman Het dikke hart, over de Groningse schilder Gerrit van Houten. Het veelgeprezen en ook in het Duits (bij...

Tonnus Oosterhoff

Meer nieuws

  • Karin Amatmoekrim tekent contract voor ‘Suriname. Een geschiedenis’ bij Uitgeverij De Bezige Bij

    Karin Amatmoekrim heeft gisteren, dinsdag 14 augustus, het contract getekend voor het schrijven van een allesomvattende geschiedenis van Suriname bij Uitgeverij De Bezige Bij. Het boek Suriname. Een geschiedenis zal gepubliceerd worden in 2023. Karin Amatmoekrim zal zich voor Suriname. Een geschiedenis niet alleen baseren op zeldzaam archiefmateriaal, maar vooral ook op honderden interviews die...

    Meer15.08.2018
  • Brochure De Bezige Bij 2018

    Komend najaar verschijnen veel prachtige titels bij De Bezige Bij. Lees meer over het nieuwe werk van Paolo Giordano, Bart van Loo, Nicolaas Matsier, Maaike Meijer en vele anderen. Lees hieronder alles over de verwachte boeken in de najaarsbrochure, of klik hier.

    Meer02.07.2018