Ben Rhodes werkte in 2007 als vrijwilliger mee aan de campagne van Barack Obama. In de jaren daarna ontwikkelde hij zich tot speechschrijver om uiteindelijk een van Obama’s belangrijkste adviseurs te worden. Samen met de president maakte hij de meest cruciale en controversiële wereldpolitieke gebeurtenissen mee. De zoektocht naar Osama bin Laden, de Arabische Lente, de oorlog in Syrië, de opkomst van Donald Trump – Rhodes was erbij.

Tien jaar lang hield Rhodes alles voor zichzelf. In Mijn jaren met Obama. Achter de schermen van een presidentschap (De Bezige Bij) deelt hij het verhaal over zijn samenwerking en vriendschap met een uitzonderlijke president. Hij vertelt de hele geschiedenis: van de begindagen van de campagne tot de laatste uren van Obama’s presidentschap.

Op vrijdag 6 juli om 20.uur, een avond georganiseerd door Uitgeverij De Bezige Bij en Spui25 in de Oude Lutherse Kerk, zal Ben Rhodes een introductie geven op zijn boek. Aansluitend wordt hij geïnterviewd door Amerikadeskundige Marc Chavannes over zijn tijd in het Witte Huis aan de zijde van Barack Obama, de uitdagingen van Obama’s presidentschap en de opkomst van Donald Trump. Na het interview is er moge mogelijkheid tot vragen uit de zaal. Na afloop zal een signeermoment plaatsvinden.

Koop hier uw tickets:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/BenRhodes
Tickets:  €12,50
Studententickets: € 7,50

Let op: de voertaal is Engels