Het literair abonnement van De Bezige Bij

Banner literair abonnement

Zorgvuldige selectie door belezen experts

Met het abonnement doet u uzelf een jaar lang lezen cadeau. Door onze primeurgarantie weet u zeker dat u niet iets krijgt wat al in de boekenkast staat, en dankzij de luxe verpakking voelt ieder boek ook echt als een cadeautje.

Het perfecte cadeau voor een boekenliefhebber

De boeken worden speciaal voor abonnees geselecteerd door de redacteuren van uitgeverij De Bezige Bij en de specialisten in uw boekhandel. Geen voor de hand liggende bestsellers, geen dertien-in-een-dozijn-titels, maar uitmuntende literatuur, aangeraden door kenners.

Altijd een verrassende primeur op de mat

Als abonnee ontvangt u de geselecteerde boeken vóórdat ze in de boekhandel te koop zijn: een exclusieve primeur. Zo loopt u niet het risico dat je een boek zelf al gekocht of gekregen hebt, en kunnen wij u blijven verrassen met onze selectie.

Waar te koop

Wilt u vier mooie, verrassende boeken per jaar ontvangen? U koopt het abonnement in een select aantal boekhandels door het land.


Hoe vaak verschijnt de box?

Iedere drie à vier maanden verschijnt er een nieuwe editie van het literair abonnement. De eerstvolgende edities staan voorlopig gepland op:

  • 22 oktober 2020
  • 18 februari 2021
  • 1 juni 2021
  • 1 september 2021

Wat zit er in de literaire box?

? Een exclusieve editie van een nieuw boek
? Een persoonlijke aanbeveling van de redactie
? Een leuk, verrassend extraatje
? Een luxueuze verpakking bij elke titel

Reeds gekocht abonnement activeren

Heeft u een abonnement gekocht in de boekhandel, en daarbij uw eerste boek direct ontvangen? U moet uw abonnement dan nog even activeren met de unieke code die u gekregen heeft. Pas na deze activatie is uw abonnement geregistreerd en ontvangt u automatisch bericht van ons wanneer het volgende boek voor u klaarligt.