Introductie

Zaza gravures 2

Zaza gravures 2

Zaza

De Zazagravures: pittoreske en hartverwarmende getekende beelden uit de tijd dat vrouwen nog hoeden droegen en mannen een echte snor. Voor al wie hunkert naar authenticiteit verschijnt deze zomer het perfecte boek: Zaza gravures. Het geheim van het konijn is het tweede deel in Zaza’s gravurereeks en toont ons wederom een wereld waarop we niet...Lees meer

Bestel€ 24,99

Over dit boek

Aantal pagina's252
UitvoeringGebonden

Zaza (1967) studeerde filosofie en theologie aan de KU Leuven. Toen hij achtentwintig was begon hij cartoons te maken. Zijn tekeningen en gravures verschenen onder andere in De Morgen, Humo, Het Nieuwsblad en NRC Handelsblad. Hij was huiscartoonist bij De Standaard. Nu verschijnen zijn gravures in Knack en in de Volkskrant.

Zaza

Samenvatting

De Zazagravures: pittoreske en hartverwarmende getekende beelden uit de tijd dat vrouwen nog hoeden droegen en mannen een echte snor. Voor al wie hunkert naar authenticiteit verschijnt deze zomer het perfecte boek: Zaza gravures.
Het geheim van het konijn is het tweede deel in Zaza’s gravurereeks en toont ons wederom een wereld waarop we niet uitgekeken raken. Impressies van huiselijk geluk worden afgewisseld met ontroerende natuurbeelden.
De overleden graveurs mogen zich naar hartenlust omkeren in hun graf terwijl Zaza op kousenvoeten hun werk insluipt. Zaza licht met zijn eenentwintigste-eeuwse kijk op de wereld deze heerlijke oude prenten uit hun context en blaast ze nieuw leven in. Geen betere introductie tot het Zaza-universum dan deze unieke collectie prenten, verzameld en van commentaar voorzien door Zaza zelf.

Pers