Introductie

Wapenliefde

Wapenliefde

Jennifer Clement

De veertienjarige Pearl woont met haar moeder Margot in een auto op een parkeerplaats naast een woonwagenkamp in Florida. Pearl groeit op in de passagiersstoel, Margot woont op de achterbank. Moeder en dochter worden al snel opgenomen in de kleine gemeenschap van het woonwagenkamp, en Pearl gaat naar school terwijl haar moeder met schoonmaakwerk wat...Lees meer

Over dit boek

Aantal pagina's256
UitvoeringPaperback
VertalerMolly van Gelder

Jennifer Clement studeerde literatuur in New York en Parijs. Ze heeft voor Gebed voor de vermisten de NEA Fellowship in Fiction gekregen. Ze woont in Mexico-stad en was voorzitter van de PEN Mexico. Momenteel is ze voorzitter van de PEN International.

Jennifer Clement

Samenvatting

De veertienjarige Pearl woont met haar moeder Margot in een auto op een parkeerplaats naast een woonwagenkamp in Florida. Pearl groeit op in de passagiersstoel, Margot woont op de achterbank. Moeder en dochter worden al snel opgenomen in de kleine gemeenschap van het woonwagenkamp, en Pearl gaat naar school terwijl haar moeder met schoonmaakwerk wat geld weet te verdienen. Op een dag neemt Margot een nieuwe vriend mee naar de auto. De man handelt in wapens, en geeft haar een pistool dat ze verstopt onder de bestuurdersstoel. Het wapen is een duistere, angstaanjagende aanwezigheid, die Pearls leven voor altijd zal veranderen.

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader