Introductie

Het seksuele leven van Catherine M.

Het seksuele leven van Catherine M.

Catherine Millet

Catherine Millet beschrijft met intelligentie en flair haar seksuele ervaringen. Ze vertelt niet over relaties of gevoelens, niet over opgroeien en volwassen worden: ze vertelt over seks. Catherine M. deelde het bed met wie maar voorhanden was en ondernam spannende avonturen op het gebied van haar seksualiteit, zoals groepsseks of seks op alle mogelijke en...Lees meer

Over dit boek

Aantal pagina's272
UitvoeringEbook
VertalerMartine Vosmaer, Kiki Coumans

Catherine Millet (Bois-Colombes, 1948) is hoofdredacteur van het toonaangevende beeldende-kunsttijdschrift art press. Ze schreef een aantal boeken over moderne kunst en een studie over de geschriften van Dalí. Haar autobiografische roman Het seksuele leven van Catherine M. is in vijfenveertig talen vertaald en was een wereldwijde bestseller.

Catherine Millet

Samenvatting

Catherine Millet beschrijft met intelligentie en flair haar seksuele ervaringen. Ze vertelt niet over relaties of gevoelens, niet over opgroeien en volwassen worden: ze vertelt over seks. Catherine M. deelde het bed met wie maar voorhanden was en ondernam spannende avonturen op het gebied van haar seksualiteit, zoals groepsseks of seks op alle mogelijke en onmogelijke plaatsen en tijdstippen. Hier is een zelfbewuste vrouw aan het woord die, niet gehinderd door schuld- of schaamtegevoelens, zich gedreven weet door een volstrekt onbevooroordeelde nieuwsgierigheid. Als kunstcritica is Millet gewend helder te kijken en te analyseren, en die vaardigheid past zij ook toe in deze intrigerende kroniek van een seksueel bestaan na de pil en voor aids.

Pers