Toen wij vogels waren

Sprookjesachtige ontmoeting tussen twee mensen en werelden

Paperback:
24,99
E-book:
11,99

Synopsis

Samenvatting

Darwin is nog maar net aangekomen in Port Angeles, als hij daar een baantje vindt als grafdelver. Hij heeft zijn moeder en het rastafarigeloof achter zich gelaten om zijn fortuin te zoeken in de grote stad. Hier moet ook ergens zijn vader wonen, en Darwin heeft goede hoop dat hij hem in de drukke straten tegen het lijf zal lopen.

In een oud huis op een heuvel, waar het oerwoud en de stad elkaar ontmoeten, ligt de moeder van Yejide op sterven. Haar nalatenschap is bijzonder: ze heeft het vermogen om te communiceren met de doden. De vrouwen in de familie van Yejide stammen af van de corbeaux, de zwarte vogels die naar het oosten vliegen met de zielen van de doden.

Darwin en Yejide hebben elkaar nodig. Hun lotsbestemming is onlosmakelijk verbonden en ze zullen elkaar vinden op Fidelis, de uitgestrekte oude begraafplaats van Port Angeles, waar geheimen en problemen voor het oprapen liggen.

Toen wij vogels waren is een betoverende roman over hoe verdriet altijd in balans kan zijn met hoop. Magie en wijsheid komen samen op een eiland in de Caribische Zee. Ayanna Lloyd Banwo uit Trinidad en Tobago is een verhalenverteller in de rijke traditie van Toni Morrison en Arundhati Roy.

Specificaties

ISBN: 9789403161013
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Ayanna Lloyd Banwo
Vertaler: Hi-en Montijn
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 02-06-2022

Specificaties

ISBN: 9789403190211
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Ayanna Lloyd Banwo
Vertaler: Hi-en Montijn
Prijs: 11,99
Aantal pagina's: 288
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsdatum: 02-06-2022

Gerelateerde artikelen