Home

Nieuws

 • Vakantielezen: 20 e-bookbestsellers voor maar € 7,99

  Vakantielezen: 20 e-bookbestsellers voor maar € 7,99

  In de maand juli zijn twintig recente e-book bestsellers van zes verschillende uitgeverijen overal verkrijgbaar voor slechts € 7,99. Daarna worden in augustus wederom twintig titels van verschillende uitgeverijen scherp afgeprijsd: de e-books van deze must reads kosten dan maar € 4,99.

 • Karen Armstrong bekroond met Order of the British Empire

  Karen Armstrong bekroond met Order of the British Empire

  Karen Armstrong, Brits auteur en expert op het gebied van religie kreeg op 15 juni de OBE, Officer of the Order of the British Empire, uitgereikt. Deze eervolle onderscheiding ontving zij voor haar verdiensten met betrekking tot de literatuur en haar inzet voor de interreligieuze dialoog.

 • Bezige Bij-auteurs op Dichters in de Prinsentuin

  Bezige Bij-auteurs op Dichters in de Prinsentuin

  Dichters in de Prinsentuin vindt dit jaar plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juli. Naast zijn vertrouwde plek in de renaissancistische Prinsentuin, in het hartje van Groningen, vinden sommige programma-onderdelen in de Puddingfabriek plaats. In het weekend van 17 t/m 19 juli treden onder meer Erik Lindner, Andy Fierens, F. van Dixhoorn, Charlotte Mutsaers en Mischa Andriessen op.

 • De Bezige Bij zoekt een stagiair/ervaringskracht publiciteit

  De Bezige Bij zoekt een stagiair/ervaringskracht publiciteit

  De Bezige Bij biedt een Stageplaats / Werkervaringsplaats Publiciteit voor 32 uur per week, met ingang van augustus of september

 • Stem op Leon de Winter en maak kans op een koffer vol boeken

  Stem op Leon de Winter en maak kans op een koffer vol boeken

  Door te stemmen op Geronimo, het nieuwe boek van Leon de Winter, maak je kans op een koffer vol boeken bij Dizzie.nl. Stemmen kan tot 30 juni.

 • Peter Buwalda en Simone van Saarloos Zomergasten

  Peter Buwalda en Simone van Saarloos Zomergasten

  De gasten in het praatprogramma Zomergasten van dit jaar zijn bekend. Een van de gasten dit jaar is Peter Buwalda. Vanaf zondag 26 juli presenteert Wilfried de Jong voor het derde opeenvolgende jaar VPRO Zomergasten. Op zondag 2 augustus zal Peter Buwalda te gast zijn.