Halfgod Verzamelaar (Paperback)

Nieuws

 • Oliver Sacks overleden

  Oliver Sacks overleden

  Oliver Sacks, gevierd neuroloog en auteur van vele internationale bestsellers, is op 82-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats New York.

 • Co Woudsma bij <i>Kunststof Radio</i>

  Co Woudsma bij Kunststof Radio

  Op dinsdag 1 september is Co Woudsma te gast bij Kunststof Radio. Tussen 19.00 en 20.00 uur zal Jellie Brouwer met hem in gesprek gaan.

 • Ewoud Kieft 18 oktober op het Geschiedenis Festival

  Ewoud Kieft 18 oktober op het Geschiedenis Festival

  De Maand van de Geschiedenis wordt dit jaar gevierd met de eerste editie van het Geschiedenis Festival, een evenement dat georganiseerd wordt door het Historisch Nieuwsblad. Diverse grote namen uit binnen- en buitenland zullen op zondag 18 oktober op het evenement optreden. Bezige Bij-auteur Ewoud Kieft zal over zijn boek Oorlogsenthousiasme vertellen.

 • Tommy Wieringa op boekpresentatie Thé Lau

  Tommy Wieringa op boekpresentatie Thé Lau

  Bij de presentatie van De grote vakantie, het postuum te verschijnen boek van Thé Lau, zal Tommy Wieringa, samen met Gustaaf Peek, Ilja Leonard Pfeijffer en Dimitri Verhulst, het boek voorstellen aan de bezoeker.

 • Presentatie Jesse Klaver: 20 september Paradiso, Amsterdam

  Presentatie Jesse Klaver: 20 september Paradiso, Amsterdam

  Op donderdag 10 september, aan de vooravond van Prinsjesdag, komt De mythe van het economisme van Jesse Klaver uit. Op zondag 20 september vindt in Paradiso de eerste publieksbijeenkomst plaats naar aanleiding van zijn boek.

 • Co Woudsma bij Dichter bij SAIL

  Co Woudsma bij Dichter bij SAIL

  Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus presenteerde Jos van Hest Dichter bij SAIL, een programma van de OBA op de pont tussen Amsterdam Centraal en de NDSM-werf en onderdeel van SAIL Amsterdam. Onder meer Co Woudsma was op zondag te horen op de pont.