Humeuren en temperamenten (Mid-price)

Nieuws

 • <i>Geronimo</i> van Leon de Winter bij bestelling van een pizza

  Geronimo van Leon de Winter bij bestelling van een pizza

  Wie bij New York Pizza een pizza bestelt, kan bij zijn of haar pizza naar keuze Geronimo - de nieuwste roman van Leon de Winter - ontvangen voor een totaalbedrag van slechts € 19,90. Pizza en roman worden binnen een halfuur thuisbezorgd.

 • Toneelstuk ANNE beleeft Duitse première

  Toneelstuk ANNE beleeft Duitse première

  De theatervoorstelling ANNE, geschreven door Jessica Durlacher en Leon de Winter, en gebaseerd op het dagboek van Anne Frank, ging 27 augustus in première in het Ernst Deutsch Theater in Hamburg.

 • Oliver Sacks overleden

  Oliver Sacks overleden

  Oliver Sacks, gevierd neuroloog en auteur van vele internationale bestsellers, is op 82-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats New York.

 • Co Woudsma bij <i>Kunststof Radio</i>

  Co Woudsma bij Kunststof Radio

  Op dinsdag 1 september is Co Woudsma te gast bij Kunststof Radio. Tussen 19.00 en 20.00 uur zal Jellie Brouwer met hem in gesprek gaan.

 • Ewoud Kieft 18 oktober op het Geschiedenis Festival

  Ewoud Kieft 18 oktober op het Geschiedenis Festival

  De Maand van de Geschiedenis wordt dit jaar gevierd met de eerste editie van het Geschiedenis Festival, een evenement dat georganiseerd wordt door het Historisch Nieuwsblad. Diverse grote namen uit binnen- en buitenland zullen op zondag 18 oktober op het evenement optreden. Bezige Bij-auteur Ewoud Kieft zal over zijn boek Oorlogsenthousiasme vertellen.

 • Tommy Wieringa bij boekpresentatie Thé Lau

  Tommy Wieringa bij boekpresentatie Thé Lau

  Bij de presentatie van De grote vakantie, het postuum te verschijnen boek van Thé Lau, zal Tommy Wieringa, samen met Gustaaf Peek, Ilja Leonard Pfeijffer en Dimitri Verhulst, het boek voorstellen aan de bezoeker.