Licht overal (Gebonden)

Nieuws

 • Verhaal van Camus genomineerd voor Parel voor de Beste Boekverfilming 2015

  Verhaal van Camus genomineerd voor Parel voor de Beste Boekverfilming 2015

  De verfilming van het verhaal 'De gast' uit Koninkrijk en ballingschap van Albert Camus, Loin des hommes, is genomineerd voor de Parel 2015, de publieksprijs voor de beste boekverfilming. De overige vijf genomineerde films zijn A most wanted man, De Surprise, Gone Girl, Still Alice en Wild.

 • Vakantielezen: 20 e-bookbestsellers voor maar € 7,99

  Vakantielezen: 20 e-bookbestsellers voor maar € 7,99

  In de maand juli zijn twintig recente e-book bestsellers van zes verschillende uitgeverijen overal verkrijgbaar voor slechts € 7,99. Daarna worden in augustus wederom twintig titels van verschillende uitgeverijen scherp afgeprijsd: de e-books van deze must reads kosten dan maar € 4,99.

 • Karen Armstrong bekroond met Order of the British Empire

  Karen Armstrong bekroond met Order of the British Empire

  Karen Armstrong, Brits auteur en expert op het gebied van religie kreeg op 15 juni de OBE, Officer of the Order of the British Empire, uitgereikt. Deze eervolle onderscheiding ontving zij voor haar verdiensten met betrekking tot de literatuur en haar inzet voor de interreligieuze dialoog.

 • Bezige Bij-auteurs op Dichters in de Prinsentuin

  Bezige Bij-auteurs op Dichters in de Prinsentuin

  Dichters in de Prinsentuin vindt dit jaar plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juli. Naast zijn vertrouwde plek in de renaissancistische Prinsentuin, in het hartje van Groningen, vinden sommige programma-onderdelen in de Puddingfabriek plaats. In het weekend van 17 t/m 19 juli treden onder meer Erik Lindner, Andy Fierens, F. van Dixhoorn, Charlotte Mutsaers en Mischa Andriessen op.

 • De Bezige Bij zoekt een stagiair/ervaringskracht publiciteit

  De Bezige Bij zoekt een stagiair/ervaringskracht publiciteit

  De Bezige Bij biedt een Stageplaats / Werkervaringsplaats Publiciteit voor 32 uur per week, met ingang van augustus of september

 • Stem op Leon de Winter en maak kans op een koffer vol boeken

  Stem op Leon de Winter en maak kans op een koffer vol boeken

  Door te stemmen op Geronimo, het nieuwe boek van Leon de Winter, maak je kans op een koffer vol boeken bij Dizzie.nl. Stemmen kan tot 30 juni.