Licht overal (Gebonden)

Nieuws

 • Opnames film <i>Knielen op een bed violen</i> van start

  Opnames film Knielen op een bed violen van start

  Producent NL Film start komende maand met de opnames van de speelfilm Knielen op een bed violen. De film wordt geregisseerd door Ben Sombogaart en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jan Siebelink.

 • <i>De perzik van onsterfelijkheid</i> van Jan Wolkers in het theater

  De perzik van onsterfelijkheid van Jan Wolkers in het theater

  De perzik van onsterfelijkheid, de roman van Jan Wolkers, wordt geadapteerd en opgevoerd als theatervoorstelling door Swarte Kunst.

 • Chris de Stoop bij KRO Brandpunt

  Chris de Stoop bij KRO Brandpunt

  Maandag 21 april was bij KRO Brandpunt een mooie reportage over Vrede zij met u, zuster van – en met – Chris de Stoop.

 • Boekhandelsbezoeken Ad Fransen

  Boekhandelsbezoeken Ad Fransen

  In april en mei bezoekt Ad Fransen een vijftal boekhandels om te vertellen over zijn roman Vaderskind. Op 23 april is hij te gast bij Boekhandel Dominicanen, 24 april bij Boekhandel van Piere in Eindhoven, 25 april bij Boekhandel Krings in Sittard, 1 mei bij Boekhandel Dekker van de Vegt in Nijmegen en op 2 mei bij Boekhandel Blokker in Heemstede.

 • Optredens: Jan Drost over <i>Denken helpt</i>

  Optredens: Jan Drost over Denken helpt

  Jan Drost zal in de Maand van de Filosofie bij verschillende boekhandels lezingen geven over zijn nieuw verschenen boek Denken helpt.

 • Nominatie VPRO Bob den Uyl Prijs: Peter Vermeersch - Ex

  Ex van Peter Vermeersch is genomineerd voor de VPRO Bob den Uyl Prijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige reisboek. De prijs wordt zondag 31 mei uitgereikt door Wim Brands in VPRO Boeken, waar de winnaar dan te gast is (opnames 24 mei). Andere genomineerden Michel Krielaars, Pieter Waterdrinker, Gerbert van der Aa.