Nasleep (Paperback)

Nieuws

 • Piketty in Paradiso

  Piketty in Paradiso

  Op weonsdagavond 5 november zal Thomas Piketty optreden in Paradiso, Amsterdam. Journalist en antropoloog Joris Luyendijk interviewt de auteur van het meest spraakmakende boek op economisch gebied van deze eeuw, Le capital au XXIe siècle. De Nederlandse vertaling Kapitaal in de 21ste eeuw verschijnt op 30 oktober.

 • <em>Tegen verkiezingen</em> genomineerd voor Prinsjesboekenprijs

  Tegen verkiezingen genomineerd voor Prinsjesboekenprijs

  David Van Reybrouck is met Tegen verkiezingen genomineerd voor dé prijs van het beste politieke boek van het afgelopen parlementaire jaar, de Prinsjesboekenprijs.

 • Dichters van De Bezige Bij op Nacht van de Poëzie

  Dichters van De Bezige Bij op Nacht van de Poëzie

  Remco Campert, Bart Chabot, Andy Fierens, Marjolijn van Heemstra, Mustafa Stitou en Miriam Van Hee zullen op 20 september optreden tijdens de 32e Nacht van de Poëzie in Utrecht.

 • Lucebertdag in Naarden en in De Nieuwe Liefde

  Lucebertdag in Naarden en in De Nieuwe Liefde

  Lucebert centraal op festival Naarden uit de Kunst en in De Nieuwe Liefde.

 • Georges Simenon opnieuw uitgegeven

  Georges Simenon opnieuw uitgegeven

  Georges Simenon, één van de meest gelezen en bewonderde schrijvers aller tijden, is terug. Vijfentwintig jaar na zijn dood brengt De Bezige Bij de talloze hoogtepunten uit Simenons tijdloze oeuvre opnieuw uit in een hedendaagse uitvoering, en veelal in nieuwe vertalingen.

 • <em>Tonio</em> verfilmd door Paula van der Oest

  Tonio verfilmd door Paula van der Oest

  Paula van der Oest gaat de verfilming van Tonio van A.F.Th. van der Heijden regisseren. Alain de Levita en Sytze van der Laan van NL Film zijn de producenten. Het scenario wordt geschreven door Hugo Heinen.

DBB Antwerpen