Nasleep (Paperback)

Nieuws

 • Ignaas Devisch op de Nacht van de Vrijdenker

  Ignaas Devisch op de Nacht van de Vrijdenker

  Op 4 december zal Ignaas Devisch deelnemen aan de Nacht van de Vrijdenker, een filosofisch festival in Gent. Van zijn hand verscheen Ziek van gezondheid bij Uitgeverij De Bezige Bij.

 • Svetlana Alexijevitsj wint de Nobelprijs voor de Literatuur

  De Wit-Russische journalistieke schrijfster Svetlana Aleksijevitsj (67) is de winnares van de Nobelprijs voor de Literatuur. Dit is zojuist bekendgemaakt in Stockholm.

 • Bart Van Loo voor het laatst in de theaters met <i>Chanson. Une belle histoire</i>

  Bart Van Loo voor het laatst in de theaters met Chanson. Une belle histoire

  Bart Van Loo startte vorig jaar met de theatershow 'Chanson. Une belle histoire'. Samen met Eddy et Les Vedettes nam hij het publiek mee naar Frankrijkk, met een voorstelling waar woord en muziek hand in hand gaan, waar ontroering, nostalgie en goede verhalen op de eerste plaats komen. Vanwege het grote succes komt Bart Van Loo dit najaar terug naar de theaters, met een laatste reprise van deze show vol Franse chansons.

 • <i>Dit zijn de namen</i> op de planken gebracht door NTGent

  Dit zijn de namen op de planken gebracht door NTGent

  De roman Dit zijn de namen van Tommy Wieringa wordt door het prestigieuze toneelgezelschap NTGent bewerkt voor het theater.

 • <i>Dit is mijn hof</i> Boek van de Maand bij DWDD

  Dit is mijn hof Boek van de Maand bij DWDD

  Op dinsdag 29 september maakte het boekenpanel van De Wereld Draait Door in de uitzending bekend dat Dit is mijn hof van Chris de Stoop het nieuwe Boek van de Maand is. Boekhandelaar Wouter Cajot over het boek: 'heel poëtisch, geschreven met zo veel liefde. Het is echt groots.'

 • Amos Oz op 14 november in Nederland

  Amos Oz op 14 november in Nederland

  De Israëlische auteur Amos Oz brengt op 14 november een bezoek aan Nederland. Amos Oz verzorgt de openingslezing van Waiting for the Barbarians, een conferentie van het Nexus Instituut. Tegelijk verschijnt zijn nieuwe, grote roman Judas.