Ruisch (Paperback)

Nieuws

 • Martinus Nijhoffprijs voor vertaler Babet Mossel

  Het Prins Bernhard Cultuurfonds kent de Martinus Nijhoff Vertaalprijs toe aan vertaler Babet Mossel. Met de bekendmaking van de laureaat is ook de landelijke vertaalwedstrijd Nederland Vertaalt van start gegaan.

 • Boekhandelsbezoeken Sytze van der Zee

  Boekhandelsbezoeken Sytze van der Zee

  In november en december bezoekt Sytze van der Zee een drietal boekhandels om te vertellen over zijn nieuwe boek Harer Majesteits loyaalste onderdaan. François van ’t Sant (1883-1966 dat op 19 november verscheen. Op 26 november is hij te gast in Boekhandel den Boer te Baarn, op 29 november zal hij aanwezig zijn in de Amsterdamse boekhandel te Amsterdam en op 11 december zal hij over zijn boek vertellen in Boekhandel Venstra in Amstelveen.

 • Marieke Poelmann zaterdag bij KRO Zwaailicht

  Marieke Poelmann zaterdag bij KRO Zwaailicht

  Marieke Poelmann, de auteur van Alles om jullie heen is er nog, is aanstaande zaterdag te gast bij het KRO programma Zwaailicht.

 • Nu in de bioscoop: <i>Er ist wieder da</i>

  Nu in de bioscoop: Er ist wieder da

  Vanaf donderdag 26 november draait de Duitse verfilming van de bestseller 'Daar is hij weer' van Timur Vermes in de Nederlandse bioscopen. In de film wordt Hitler na een coma van 70 jaar wakker in hartje Berlijn. Hij wordt niet serieus genomen, maar wordt wel herkend als 'de beste imitator van Hitler' en weet ook nu een achterban op te bouwen.

 • De Bezige Bij zoekt een stagiair/ervaringskracht publiciteit

  De Bezige Bij zoekt een stagiair/ervaringskracht publiciteit

  De Bezige Bij biedt een Stageplaats / Werkervaringsplaats Publiciteit voor 32 uur per week, met ingang van maart 2016

 • Bezige Bij-auteurs op het Wintertuinfestival in Nijmegen

  Bezige Bij-auteurs op het Wintertuinfestival in Nijmegen

  Van donderdag 26 tot zondag 29 november a.s. vindt het jaarlijkse Wintertuinfestival plaats op verschillende locaties in Nijmegen. Op de zaterdagavond is een groot aantal auteurs te bewonderen in de poptempel Doornroosje. Namens uitgeverij De Bezige Bij zijn Tommy Wieringa, Bas Heijne, Simone van Saarloos en Rodaan Al Galidi present.