Een zoon van het circus (Mid-price)

Nieuws

 • Bart Van Loo voor het laatst in de theaters met <i>Chanson. Une belle histoire</i>

  Bart Van Loo voor het laatst in de theaters met Chanson. Une belle histoire

  Bart Van Loo startte vorig jaar met de theatershow 'Chanson. Une belle histoire'. Samen met Eddy et Les Vedettes nam hij het publiek mee naar Frankrijkk, met een voorstelling waar woord en muziek hand in hand gaan, waar ontroering, nostalgie en goede verhalen op de eerste plaats komen. Vanwege het grote succes komt Bart Van Loo dit najaar terug naar de theaters, met een laatste reprise van deze show vol Franse chansons.

 • <i>Dit zijn de namen</i> op de planken gebracht door NTGent

  Dit zijn de namen op de planken gebracht door NTGent

  De roman Dit zijn de namen van Tommy Wieringa wordt door het prestigieuze toneelgezelschap NTGent bewerkt voor het theater.

 • Hagar Peeters bij Waumans & Victoria's literaire talkshow

  Hagar Peeters praat op 5 oktober in De Brakke Grond te Amsterdam over haar roman Malva in deze literaire talkshow.

 • <i>Dit is mijn hof</i> Boek van de Maand bij DWDD

  Dit is mijn hof Boek van de Maand bij DWDD

  Op dinsdag 29 september maakte het boekenpanel van De Wereld Draait Door in de uitzending bekend dat Dit is mijn hof van Chris de Stoop het nieuwe Boek van de Maand is. Boekhandelaar Wouter Cajot over het boek: 'heel poëtisch, geschreven met zo veel liefde. Het is echt groots.'

 • 4 oktober: Wim Brands in gesprek met Tinneke Beeckman

  4 oktober: Wim Brands in gesprek met Tinneke Beeckman

  Iedere maand spreekt Wim Brands in Boekhandel Donner met auteurs. Op 4 oktober gaat hij in gesprek met denkers. Vanaf 14.00u gaat hij in gesprek met Tinneke Beeckman over haar nieuwe boek Macht en onmacht. Een verkenning van de hedendaagse aanslag op de Verlichting.

 • Amos Oz op 14 november in Nederland

  Amos Oz op 14 november in Nederland

  De Israëlische auteur Amos Oz brengt op 14 november een bezoek aan Nederland. Amos Oz verzorgt de openingslezing van Waiting for the Barbarians, een conferentie van het Nexus Instituut. Tegelijk verschijnt zijn nieuwe, grote roman Judas.