Hutten en paleizen - Luisterboek (Audio-uitgaven)

Nieuws

 • Presentatie Jesse Klaver: 20 september Paradiso, Amsterdam

  Presentatie Jesse Klaver: 20 september Paradiso, Amsterdam

  Op donderdag 10 september, aan de vooravond van Prinsjesdag, komt De mythe van het economisme van Jesse Klaver uit. Op zondag 20 september vindt in Paradiso de eerste publieksbijeenkomst plaats naar aanleiding van zijn boek.

 • Op 10 september verschijnt <i>Autoriteit</i> van Paul Verhaeghe

  Op 10 september verschijnt Autoriteit van Paul Verhaeghe

  Paul Verhaeghe, schrijver van onder meer Identiteit en Liefde in tijden van eenzaamheid komt in september met een nieuw boek. Op 10 september verschijnt Autoriteit. Het boek wordt gepresenteerd op 8 september in De Vooruit, Gent, en op 14 september in Paradiso, Amsterdam.

 • Bart Chabot en Tjitske Jansen in de OBA

  Bart Chabot en Tjitske Jansen in de OBA

  Op dinsdag 25 augustus ontmoeten schrijvers Bart Chabot en Tjitske Jansen elkaar in de OBA. Zij zullen behalve hun eigen teksten ook favoriete fragmenten en gedichten van elkaar voorlezen.

 • De Bezige Bij zoekt stagiair/ervaringskracht rechtenexploitatie

  Per heden zoeken wij voor een periode van zes maanden een gedreven Stagiair Rechtenexploitatie (m/v) voor 32 uur per week.

 • <i>Malva</i> van Hagar Peeters verschijnt op 17 september

  Malva van Hagar Peeters verschijnt op 17 september

  Op 17 september verschijnt Malva, de debuutroman van Hagar Peeters. Malva is het ontroerende verhaal over de enige dochter van de Chileense dichter en Nobelprijswinnaar Pablo Neruda. Ze werd door deze beroemde vader op jonge leeftijd verstoten en stierf op achtjarige leeftijd in Nederland.

 • Co Woudsma bij Dichter bij SAIL

  Co Woudsma bij Dichter bij SAIL

  Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus presenteert Jos van Hest Dichter bij SAIL, een programma van de OBA op de pont tussen Amsterdam Centraal en de NDSM-werf en onderdeel van SAIL Amsterdam. Onder meer Co Woudsma zal op zondag te horen zijn op de pont.