Introductie

Uitrollen is het nieuwe doorpakken

Uitrollen is het nieuwe doorpakken

Japke-d. Bouma

Tackelen, pitchen, inkoppen, stuurgroepen en klankborden. Maar ook innovatie, corebusiness en sabbatical: het leven op kantoor is een woud van jeukwoorden. Managers die de regie pakken om hun collega’s in hun kracht te zetten, kwaliteitsbewakers die uitdagingen aanvliegen, professionals die processen aanjagen, gamechangers met een can-do-mentaliteit, gedreven teamplayers die trajecten ingaan en stakeholders die in...Lees meer

Bestel€ 12,99

Over dit boek

Aantal pagina's160
UitvoeringPaperback

Japke-d. Bouma schrijft in nrc.next en NRC Handelsblad wekelijks een column over kantoorclichés. Eerder publiceerde ze Gids voor de kantoorjungle (2013), Survivalgids voor de kantoorjungle (2015) en Uitrollen is het nieuwe doorpakken (2016). In 2017 verscheen Ga lekker zélf in je kracht staan.

Japke-d. Bouma

Samenvatting

Tackelen, pitchen, inkoppen, stuurgroepen en klankborden. Maar ook innovatie, corebusiness en sabbatical: het leven op kantoor is een woud van jeukwoorden. Managers die de regie pakken om hun collega’s in hun kracht te zetten, kwaliteitsbewakers die uitdagingen aanvliegen, professionals die processen aanjagen, gamechangers met een can-do-mentaliteit, gedreven teamplayers die trajecten ingaan en stakeholders die in een constante dialoog met je willen zijn. Kantoorexpert Japke-d. Bouma verzamelde de ergste jeukwoorden op kantoor en laat zien hoe het wél moet.

Ook beschikbaar als

Pers

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader