Introductie

Survivalgids voor de kantoorjungle

Survivalgids voor de kantoorjungle

Japke-d. Bouma

Het kantoor. We zitten er ons hele leven, zo lijkt het soms wel. Maar hoe overleven we in die jungle? Hoe ga je om met de snelle jongens van sales, de nerds van de automatisering, de drammerige baas en die indrukwekkende collega tegen wie je niets durft te zeggen? Japke-d. Bouma is onze gids in...Lees meer

Bestel€ 19,90

Over dit boek

Aantal pagina's256
UitvoeringPaperback

Japke-d. Bouma schrijft in nrc.next en NRC Handelsblad wekelijks een column over kantoorclichés. Eerder publiceerde ze Gids voor de kantoorjungle (2013), Survivalgids voor de kantoorjungle (2015) en Uitrollen is het nieuwe doorpakken (2016). In 2017 verscheen Ga lekker zélf in je kracht staan.

Japke-d. Bouma

Samenvatting

Het kantoor. We zitten er ons hele leven, zo lijkt het soms wel. Maar hoe overleven we in die jungle? Hoe ga je om met de snelle jongens van sales, de nerds van de automatisering, de drammerige baas en die indrukwekkende collega tegen wie je niets durft te zeggen? Japke-d. Bouma is onze gids in de kantoorjungle. Ze laat ons zien hoe je zonder kleerscheuren sollicitaties, heidagen en afscheidsborrels doorstaat, maar ook hoe je op kantoor de feestdagen kunt vieren of het WK voetbal. Hoe krijg je een hoger salaris? Hoe kom je die saaie vergadering door, Wanneer meld je je ziek, wanneer werk je over en wanneer niet? En moet je nou boven of onder je niveau werken? Op eigenzinnige en vaak hilarische wijze schiet Japke-d. te hulp met de beste tips en trucs.
De Survivalgids voor de kantoorjungle is een noodzakelijk boek voor elke kantoortijger.

Pers