Introductie

Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees-, en luisterboek

Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees-, en luisterboek

Leo Blokhuis, Arjan Vlakveld, Dirk Jan Roeleven

De Top 2000 a Gogo, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Leo Blokhuis, is het programma dat al ruim vijftien jaar – voor een publiek van miljoenen kijkers – de verhalen vertelt achter de grote hits. Met persoonlijke ervaringen, korte muziekdocumentaires, een quiz en een popcollege van Leo Blokhuis. In het boek vertellen Leo...Lees meer

Bestel€ 39,95

Over dit boek

Aantal pagina's256
UitvoeringGebonden

Dirk-Jan Roeleven is redacteur van De Top 2000 a Gogo en van Andere Tijden Sport. Van zijn hand verscheen het boek De nieuwe fiets.

Dirk Jan Roeleven

Arjan Vlakveld is redacteur van De Top 2000 a Gogo. Hij is de eindredacteur van het tv-programma De Nacht van de Popmuziek en regisseerde enkele documentaires met Leo Blokhuis voor de NTR, waaronder Disco en Rock the War.

Arjan Vlakveld

Leo Blokhuis schreef onder meer Grijsgedraaid, Het Plaatjesboek, City to City, Haags speelkwartier en Klein ABC van de popmuziek (Met Matthijs van Nieuwkerk). Daarnaast publiceerde hij soundbooks als The Sound of the Westcoast (bekroond met de Gouden Tulp) en The Sound of the South. Samen met Matthijs van Nieuwkerk presenteert hij ieder jaar de Top...

Leo Blokhuis

Samenvatting

De Top 2000 a Gogo, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Leo Blokhuis, is het programma dat al ruim vijftien jaar – voor een publiek van miljoenen kijkers – de verhalen vertelt achter de grote hits. Met persoonlijke ervaringen, korte muziekdocumentaires, een quiz en een popcollege van Leo Blokhuis.
In het boek vertellen Leo Blokhuis en collega-programmamakers Arjan Vlakveld en Dirk-Jan Roeleven de verhalen achter de hits – én vertellen zij over de ontmoetingen met de artiesten: hoe kijken de sterren terug op hun eigen succes? Hoe is het hen sindsdien vergaan? Wat doen ze nu? Door wie zijn ze geïnspireerd?
Naast het boek bevat de cassette twee cd’s met liedjes en twee dvd’s met mooie, korte documentaires die speciaal voor het programma werden gemaakt. Het voorwoord van het boek is van de hand van Matthijs van Nieuwkerk.

Pers

Video